Perse duhet te na zgjidhni

 • Ofrojme pajisje dhe sisteme nga Kompanite me prestigjoze kudo ne bote.
 • Ofrojme punime cilesore dhe te çertifikuara.
 • Aplikojme sisteme te natyrave komplekse duke integruar teknikat e Ndriçimit, Fonise, dhe Audio-Video Multimediale.
 • Aplikojme sisteme komplekse konference, perkthim simultant dhe video-konference.
 • Aplikojme sisteme interaktive te mesimdhenies ne ambiente shkollore dhe Universitare.
 • Ofrojme garanci 3 vjeçare per projektet tona.
 • Ofrojme mbeshtetje teknike te pakufizuar.
 • Garantojme Cilesi, Siguri dhe Profesionalizem!

Kushtet Tona

 • Diskutojme konkretisht per kerkesat tuaja ne menyre qe te ofrojme zgjidhjet optimale inxhinierike dhe estetike.
 • Realizimin e projektit e marrim persiper si te plote, duke percaktuar dhe respektuar me rigorozitet datat per perfundimin, testimin dhe trainimin e stafit perdorues.
 • Pasi percaktohen kushtet financiare (kuota e parapagimit, afatet kohore, menyrat e pageses), nis puna per realizimin.
 • Gjithmone mbeshtetemi tek profesionalizmi yne, duke vleresuar korrektesen e klienteve tane.

Te Reja

 • Qershor, 2013

Kompletimi me teknike i salles se Muzeut Historik Kombetar - Perfundimi i fazes se I-re: Instalim sistemi audio profesional per salle kinemaje, sistem konference per panelin dhe podiumin qendror, ekran i perforuar kinemaje ne skene.

 • Mars, 2012

Perfundon me sukses realizimi i projektit te aplikimit te sistemeve konference, video-tracking, perkthim simultant dhe foni qendrore ne sallen e Gjykates Kushtetuese ne Tirane.


Ne vend te hyrjes


"J
etojme nje kohe kur teknologjia dhe teknika perparojne me nje  shpejtesi te çuditshme,
Jetojme ne nje shoqeri qe zhvillohet dhe integrohet ne menyre te panderprere,"
Jetojme nje kohe kur partneriteti eshte i hapur dhe me respekt profesional,"
Jetojme nje kohe kur informacioni shperndahet me nje shpejtesi te jashtezakonshme,"
Jetojme nje kohe kur elektronika eshte kthyer ne mit,"
Jemi te privilegjuar qe t’ju ofrojme sherbimet tona ne kete fushe.
"

_________________________________________Teater TV Studio


Rendesia e Zgjedhjes qe Ju Beni!

Prej vitesh i kemi sherbyer klienteve tane me Cilesi dhe Profesionalizem.

Pika jone e forte qendron ne metodologjine e punes, ne bashkeveprim te ngushte me cilesine  e teknologjise se aplikuar. Projektet qe kemi realizuar jane provuar ne shtrirje te gjate kohore per cilesine dhe qendrueshmerine e tyre. Klientet tane gjithmone kane gjetur tek ne nje partner dhe bashkeudhetar ne rrugen e tyre drejt suksesit.Sherbimet tona

Kompania Teater TV Studio gjithmone ka synuar importin e inovacioneve teknologjike dhe teknikave bashkekohore, duke kryer aplikimin e tyre ne projektet e natyrave te ndryshme te realizuara nder vite. Me poshte nje liste e sherbimeve dhe projekteve.

 • Skena Teatri dhe Studio Televizive
 • Klube Nate, Diskoteka dhe Ambiente Rekreative
 • Sisteme Konference, Perkthim Simultant
 • Sisteme Video-Konference
 • Mesimdhenie Interaktive
 • Sisteme Sigurie dhe Alarmi_______
 • Tregeti Veglash Muzikore
 • Sherbime te Tjera

me teper rreth nesh

Projekte te Fundit

Qershor 2013

Kompletimi me teknike i salles se Muzeut Historik Kombetar.

Mars 2012

Aplikimit i sistemeve konference, video-tracking, perkthim simultant dhe foni qendrore ne sallen e Gjykates Kushtetuese ne Tirane.